TIETOA MEISTÄ

Dream Team on esports organisaatio, jonka on perustettu 2018. Otimme hiljattain seuraavan ison askeleen ja perustimme yhdistyksen, joka toimii esports periaatteella. Pelaamme pääasiassa PUBG MOBILE Battle Royale -videopeliä. Se on alkuperäisen PlayerUnknown’s Battlegroundsin mobiiliversio pelistä. Peli julkaistiin 19. maaliskuuta 2018 iOS:lle ja Androidille, joten olemme olleet mukana ihan alusta asti.

Tulevaisuuteemme kuuluu myös muun e-urheilun, sekä mobiilipelaamisen näkyvyyden edistäminen. Haluamme tulevaisuudessa järjestää tapahtumia ja turnauksia, sekä tukea nuoria urheilijoita jatkamaan e- ja mobiiliurheilun parissa, sekä kehittymään siinä jopa ammattilaiseksi asti. Olemme huomanneet, että terve, hyvähenkinen yhteisö ja tuki myös ehkäisee nuorten syrjäytymistä. Teemme kovasti töitä yhteisön eteen ja discord serverimme onkin kasvanut hyvin lyhyessä ajassa yli 2000 jäsenen paikaksi kokoontua harjoituspeleihin ja vaikka vain juttelemaan maailman menosta. Dream Teamilla on tietenkin myös oma klaani PUBG Mobilessa, jonka jäsenille järjestämme omia tapahtumia, sekä tapaamisia.

Dream Team nähdään kilpailullisena joukkueena ja myös asenneyhteisönä. Kaikkien kanssa pelataan. Se on kuin iso perhe, jolla on tappavia taitoja.

Miksi mobiiliurheilu? Koska se ei vaadi niin paljoa resursointia, kuin ehkä pc muotoinen e-urheilu, vaan sitä voi harrastaa missä vain ja käytännössä milloin vain, kunhan laitteet ovat edes minimitasoa, sekä yhteydet kunnossa. Lisäksi saman tiimin jäsenien ei tarvitse siirtyä välttämättä samaan tilaan harjoitellakseen yhdessä, mikä mahdollistaa sen, että parhaat pelaajat saadaan yhteen vähemmällä vaivalla.

Etsimmekin nyt sponsoreita yhdistyksellemme, jotta sekä kotimaisten, että kansainvälisten tapahtumien järjestäminen on mahdollista. Ajatuksenamme on isoissa turnauksissa antaa raha- tai tavarapalkintoja. Dream Teamissa on jo useampi oma joukkue, jotka osallistuvat myös kansainvälisiin rahaturnauksiin.

Miksi Dream Teamin sponsorointi? Koska yhdistystämme johtaa ryhmä vastuullisia, perheellisiä aikuisia, joilla on mm. valmennus- ja johtamiskokemusta ja -koulutusta, joten homma on ”turvallisissa käsissä”.